Mano dienoraštyje daromas remontas. Atsiprašau už iškilusius nepatogumus. :}

2009-05-20

Aš pati laimingiausia moteris visoje visatoje!

Atkreipkite dėmesį nuotraukose į baltu perlu papuoštą žiedą, užmautą man ant dešinės rankos bevardžio piršto. Matote? Ar žinote, ką tai reiškia? Manau, kad žinote...

Aš išteku už savo svajonių vyro, už savo debesų žmogaus, kuris priverčia mano širdį skraidyti... Aš laiminga! Aš be galo, be krašto esu laiminga! Ką dar čia galima be pasakyti. Aaaaa :DDDDD

Pašokinėkime iš laimės. :)

2009-05-17

Augant.

Mažoji Mėja Kche auga. Prieš dvi savaites ji beveik į delną tilpo, o dabar jau ir apglėbti jau yra ką.

Kaip greitai bėga laikas...

2009-05-15

Neringai.

Rytoj mano sesers gimtadienis, bet mes ją sveikinsim diena anksčiau. Kadangi jos zodiako ženklas yra karvė, o be to ji jas (beveik) kolekcionuoja, todėl Neringa dovanų gauna karvę aptvarėlyje. :) Su gimtadieniu mano mažoji sesyte. ;) Tegul tavo svajonės pildosi.

O čia dovana man. :*

2009-05-12

Mėja.

Tėčiui

Šiandien mano tėčio 51 gimtadienis. Ta proga kepame jo mėgstamą šokoladinį tortą. Gavosi truputį šleivas-kreivas, bet skanus. :) Dar padovanosime egoistišką dovanėlę (raktų pakabuką, kurį atidarius galima išvysti mano nuotrauką) ir galime keliauti jo pasveikinti.


+ Sukako jau metai, kai Vilius susipažino su mano tėvais. :P

2009-05-08

Kur upės susilieja.


O upės tapo tyros tyros. Virš jų skrieja medžiaginiai balionai. Jie skrieja tolyn į ateitį, kaip ir mes. Ir upės bėga, teka, nesustoja, kol jų rankos susilieja į vieną glėbį. Tada gimsta svajones ir tikėjimas, kad laikui nebūtina sustoti aplinkui mus, kad gera būtų. Užtenka vien tik stebėti bėgančias kartu susikibusias upes ir bėgti kartu su jomis. Šypsokimės. Mylėkime. Tikėkime.

2009-05-07

Pasaulio tyrinėtoja.

Matyt man manija stebėti Mėją. Negaliu atsistebėti šios mažylės smalsumu, nors esu užauginus ne vieną kačiuką. Keik vienas daiktas yra jai žaisliukas, keik vienas užkaboris jai įdomus... O ir dar tas keistas jos balselis: tik kche ir kche. Įdomu kada ji parodys savo balsą?..

2009-05-03

Apie taikią ramybę.


Toks saldus miegelis apėmęs mūsų mažąją, kad net baisu pajudėti. O kiek dar neištirtų kampų kampelių namuose dar liko, kiek dar neišuostinėtų kvapų kvapelių... o dar ir miaukti nemoka mažoji: tik kartoja tokį mielą KCHE ir viskas.

Mėja Kche.

2009-05-02

Mėja - pirmoji diena namuose.


Šiandien mano sieloje/širdyje/mintyse šventė. Gal net nereikia aiškinti kas ir kaip, nes ir taip jau matyti dėl ko džiaugtis. Nauji namai su nauja gyventoja, kuriai reikia tiek daug šilumos ir meilės kaip ir bet kuriam trapiam šios žemės gyventojui... kaip ir kiekvienam iš mūsų...

Didžiulis AČIŪ mano brangiausiajam, kad padovanojo šią mielą būtybę, kurią pavadinom gegužės mėnesio bei Mėjos Kasaharos iš Prisukamo Paukščio Kronikų garbei.

Manau, kad šiame dienoraštyje šią nuostabią katytę ir jos nuotykius dar tikrai pamatysite. ;)